Szavazzon a kajak-kenu legjobbjaira

Idén 57. alkalommal rendezik meg a Sportcsillagok Gálaestjét, amelyen a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) tagjainak szavazatai alapján az év legjobb sportolóit díjazzák. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elérésében.

A szurkolók 171 sportoló közül választhatják ki a kedvencüket, a listán olyanok szerepelnek, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, a téli olimpián vagy a nemzetközi kupaküzdelmek során értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban. A legsikeresebb között összesen 28 sportolónk szerepel, az egyéni sportágak közül a kajak-kenu delegálta a legtöbb versenyzőt a listára.

A november 18. és december 8. között zajló adidas közönségszavazáson bárki voksolhat arra, hogy számára ki az év legnépszerűbb sportembere Magyarországon. A facebook.com/sportcsillagok oldalon az e-mail cím megadása után lehet szavazni. Ki kell választani a kedvenc sportolót a listából, megadni a voksoláshoz szükséges adatot és a szavazok gombra kattintani.

A közönségszavazás keretében tizenhárom szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik.

A szavazatok alapján december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kiderül, hogy „Ki az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon?”  Az eseményt a Duna Tv élőben közvetít.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók