Storcz Botond 40 éves!

Igazi meglepetéspartival ünnepelhette negyvenedik születésnapját Storcz Botond, akit családja, barátai, sporttársai, edzői és a pályafutásában meghatározó szerepet játszó személyek köszöntöttek csütörtök este a Trófea Grill étteremben.

Szűk szakmai vacsorára érkezett Storcz Botond csütörtökön este a Trófea Grill étterembe, ahol azonban hetven fős asztaltársaság várt rá. Családja, barátai, edzői, korábbi és jelenlegi pályatársai meglepetéspartival köszöntötték negyvenedik születésnapja alkalmából a háromszoros olimpiai bajnok kajakozót.

Az ünnepségen többek között megjelentek az olimpiai négyes tagjai, Kammerer Zoltán, Vereckei Ákos és Horváth Gábor, jelen voltak korábbi edzői, Horváth Péter és Sári Nándor, az ifjúsági világbajnoki címet szerző négyes tagjai, testvére Ákos, illetve Kovách Ákos és Ács Tamás is, Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, valamint az „elterelő hadműveletben” segédkező szakmai stáb, Schmidt Gábor, Csabai Edvin, Hüttner Csaba és Németh Tamás is.

Az ünnepségen számos vicces és értékes ajándékkal lepték meg az egykori bajnokot, Horváth Gáborék egy 1999-es évjáratú whiskey-t nyújtottak át neki, ezzel is utalva a négyes első közös, a milánói világbajnokságon aratott győzelmére, míg Botond legjobb barátja, Kárai Péter a 40 év, 40 perc című filmmel kedveskedett a bajnoknak, amelyet életrajzi könyvének szerzőjével, Tamás Ritával forgattak le nagy titokban, és amelyben szinte mindenki, aki hatással volt pályafutására, életére megszólal.

„Amikor beléptem a terembe, lefehéredtem. A szervezőknek, vagyis Kárai Péternek és a feleségemnek sikerült abszolút titokban tartani ezt a bulit, én tényleg egy szakmai vacsorára készülődtem, így óriási meglepetés volt számomra ez az ünnepség. Nagyon jó érzés, hogy akik fontos szerepet játszottak az életemben, mind itt voltak és velem ünnepelték meg ezt a kerek évfordulót, hálás vagyok nekik, és bár egy kicsit zavarba jöttem a helyzettől, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen szépen alakult ez az este” – mondta Storcz Botond.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók