Seprényi-siker Szkopjéban

Szlalom

A hétvégén Szkopjéban szerepelt szlalomkajakosunk, Seprényi Sára, aki nem olimpiai számban, downriverben Európa Kupát nyert.

Március 30-án utazott el Macedóniába Seprényi Sára, aki két hétig a Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség “talent” programjában szerepelhet. A magyar versenyző számára jó versenyzési lehetőséget is hozott a tábor, sikerült rajthoz állnia egy sprint Európa Kupa fordulón, amelyen megnyerte a downriver versenyszámot.

“Nagyon örülök, hogy én is részt vehetek a szkopjei talent programban. A megérkezésem után azonnal edzéssel kezdtünk, a mi munkánkat egy ukrán edző segíti, aki bronzérmes volt Világkupán. Gyönyörű helyen vagyunk, az idő is szép volt eddig” – küldött egy kis élménybeszámolót a versenyző, aki természetesen a versenyről is írt.

“Az első futamban nagyon gyors akartam lenni, maximális sevességgel mentem és a nagy zúgókon sem lassítottam, aminek az lett az eredménye, hogy átugrattam egy sziklán és úsztam. A második futamban már lassan és biztosan mentem, utolsó előttiként jutottam a döntőbe, amit nagy örömömre meg is nyertem” – mondta Seprényi Sára.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók