Sárkányok a Mozgás Éjszakáján

A Test ismét megér egy estet, vagyis ezen a szombaton is irány a Városliget, ahol a Mozgás éjszakája programsorozat keretében a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sárkányhajóval, túrakenuval és kajakokkal várja a sportág iránt érdeklődőket.

Június 27-én szombaton ismét megrendezik a Mozgás éjszakáját a Városligetben, ahol a Csónakázó tavon „ver” bázist a Magyar Kajak-Kenu Szövetség. Sportágunk több lehetőséggel is várja majd az érdeklődőket, lehet sárkányhajózni, túrakenuzni és kajakozni, ráadásul nem is akármilyen társaságban: a sztárvendégek között köszönthetjük majd a kétszeres olimpiai bajnok kajakozónkat, Vereckei Ákost, az olimpiai ezüstérmes Szabó Szilviát, a világbajnok Patyi Melindát, valamint a maratoni világbajnok Csabai Edvint is.

„Kilenc órától hajnali négyig lehet majd részt venni a programjainkon a városligeti tavon. Fontos a regisztráció, mert körülbelül öt ezer ember számára tudunk mozgási lehetőséget biztosítani. Érdemes minél korábban kiérni a helyszínre, hogy a regisztráltak átvehessék a beszálló kártyáikat, sőt, az első ezer ember Sárkányhajózni mentem matricát is kap majd ajándékba” – mondta Patyi Melinda. Az idei Mozgás Éjszakájára több mint húsz ezer embert várnak a szervezők. Az idén 17 sportágból választhatnak majd az érdeklődők.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók