romi

Römi KKSK: majdnem száz százalék

945
A hétvégén megtartotta szokásos évzáró partiját a Römi KKSK. Reményi Péter, a klub vezetője értékelte az idényt, amely ezúttal is kiváló eredményekkel zárult.

Majdnem száz százalékos idényen van túl a Römi KKSK csapata, amely idehaza mindössze egyetlen egyszer szenvedett vereséget.

„Akkor kaptunk ki, amikor csapatunk magja Sanghajban versenyzett, vagyis majdnem tökéletesen zárult számunkra ez az idény – mondta Reményi Péter.

A csapat 11 versenyen, ebből három nemzetközi viadalon indult. A moszkvai világbajnokságon két arany-, nyolc ezüst- és három bronzérem lett a mérleg.

„A magyar bajnokságban megnyertük az összetett versenyt, és külön a távonkénti rangsorolást is. Kínában negyedszer vettünk részt a szövetségük invitálására a nemzetközi viadalon, s tizes hajóban a 200 és az 500 méteres versenyen is mi győztünk. Az évet Svájcban zártuk, ahol egy speciális hosszú távú versenyen a második helyen zártunk, de jövőre visszatérünk, hogy begyűjthessük ezt az aranyat is” – folytatta a szakember, aki az összejövetelen már beszélt a jövő évi tervekről is, a Szegeden rendezendő Európa-bajnokságról és az őszi velencei klub-világbajnokságról is.