Nevezés a Férfi Kajak Válogató és Tájékoztató Versenyre

Tisztelt Sporttársak! Az online nevező rendszer elindult, most már lehet nevezni a jövő heti szegedi versenyre. A leadott nevezések jelenleg mindenkinél a versenyzési engedély hiányát jelzik. Amennyiben csak ez a probléma, ezzel ne foglalkozzatok most – ha a versenyző versenyzési engedélykérő lapját leadtátok!A nevezőrendszer használatához javasolt inkább Firefox böngésző használata, ha rendelkeztek ilyennel. Amennyiben valakinek […]

Tisztelt Sporttársak!

Az online nevező rendszer elindult, most már lehet nevezni a jövő heti szegedi versenyre. A leadott nevezések jelenleg mindenkinél a versenyzési engedély hiányát jelzik. Amennyiben csak ez a probléma, ezzel ne foglalkozzatok most – ha a versenyző versenyzési engedélykérő lapját leadtátok!
A nevezőrendszer használatához javasolt inkább Firefox böngésző használata, ha rendelkeztek ilyennel.

Amennyiben valakinek problémája van a nevező használatával kapcsolatban, a verseny@mkksz.hu e-mail címen, vagy a +36 30 331 4948 telefonon kérhet segítséget a rendszer üzemeltetőitől.

Amennyiben valakinek végképpen nem sikerül az új rendszerben neveznie, most még megteheti a mellékelt hagyományos nevezési lapon, amelyet a verseny@mkksz.hu e-mail címre kell elküldeni.

Nevezési határidő: 2011. május 2. 16.00 óra.

%REKLAM%

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók