MOL Tehetségtámogató Program

pályázat

A MOL Tehetségtámogató Program azoknak a fiatal sportolóknak szól, akik jó eredményekkel már bizonyították tehetségüket, de további fejlődésükhöz anyagi támogatásra van szükségük.

2018-ban is várjuk azoknak a 10-18 éves magyarországi általános és középiskolás diákoknak a pályázatait, akik országos vagy nemzetközi sportversenyeken kiemelkedő teljesítményt értek el eddig és szakmai fejlődésükhöz további támogatásra van szükségük. A pályázatokat eszközvásárlásra vagy útiköltség támogatásra lehet benyújtani.

 

A pályázatot mellékleteivel együtt egy példányban kell postára adni az alábbi címre:
Új Európa Alapítvány Budapest Pf. 180. 1431

A borítékra írják rá: MOL Tehetségtámogató 2018 Sport.

A pályázat postára adási határideje: 2018. március 31., szombat (a postai bélyegző dátuma számít).

A sportolói pályázatokat szakértő zsűri értékeli, a végső döntést az Új Európa Alapítvány kuratóriumahozza meg legkésőbb 2015. május végéig. Az értékelésnél az eddig elért eredményeket és a rászorultságot vesszük figyelembe. A döntésről minden pályázót írásban értesítünk.

2017-ben összesen 109 fiatal nyerte el a MOL anyagi segítségét több mint 25 millió forint értékben. A támogatottak között van többek között Pusztai Liza Európa-bajnok kardvívó és Milák Kristóf Európa-bajnok úszó.

A MOL továbbra is segíti a 18. életévüket már betöltött, de eredményes sportpályafutást folytató korábbi pályázóit a Tehetségtámogató Klasszis program keretében. Ebben a kategóriában 2017-ben 11 fiatal sportoló nyert el támogatást több mint 3 millió forint összegben.

 

További információk:

Pályázati felhívás 2018

 

Pályázati anyagok:

Pályázati űrlap
1.sz. melléklet – Részletes költségvetés
2.sz. melléklet – Eredmények
3.sz. melléklet – Edzői támogató nyilatkozat
4.sz. melléklet – Médiamegjelenések

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók