Minőségi edzésmunka az olasz tengerparton

Legjobb paraversenyzőink is kiváló körülmények között készülhettek egy hetet Olaszországban melegvízi edzőtáborban.

Juhász Tamás apróbb egészségügyi okok miatt nem tudott Sabaudiába utazni, de Csamangó Attila irányítása alatt Varga Katalin, Molnár Nikolett és Suba Róbert tartalmas hetet töltött Olaszországban, de Weisz Róbert szövetségi kapitány is segítette őket a felkészülésben néhány nap erejéig.

„Jó lehetőség volt számunkra kiszakadni a megszokott környezetből, optimális napos, kellemes időben volt részünk, megfelelő étkezéssel és szállással ahhoz, hogy minőségi edzésmunkát tudjunk végezni – kezdte a beszámolót Varga Katalin.

Remek alap volt a még keményebb folytatáshoz.

A tó, amin edzettünk is fantasztikus környezetben van. Egy délutáni pihenő alkalmával kikapcsolódtunk a tengerparton, nassoltunk olasz fagyit, minden a lehető legjobban zajlott, szívesen mennénk máskor is. Nagyon köszönjük a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek ezt a lehetőséget!”

A para szakágban is a szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokság a szezon fő versenye, itt és a jövő évi pótkvalifikációs vébén lehet csak kijutni az olimpiára. A parásoknál, ha valaki kajakban szerez egy kvótát, akkor kenuban is elindulhat majd Tokióban – ehhez az első hat között kell végezni a szegedi vébén.

Galéria Facebook-oldalunkon:

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók