Meglepetések nélkül

A parakenusok szolnoki második világbajnoki válogatóversenye nem szolgált nagy meglepetéssel, az első válogató győztesei diadalmaskodtak ismét, így egyértelmű a milánói csapat összeállítása.

Szolnokon rendezték meg a parakenusok második világbajnoki válogatóját, amelyen a két legnépesebb mezőny a férfi K-1 LTA, valamint a V-1 LTA kategóriákban volt – előbbiben Fábián István, míg utóbbiban az Európa-bajnoki címvédő Geri Dániel szerezte meg a győzelmet. A legnagyobb küzdelem a férfi V-1 TA versenyben alakult ki Horváth Gyula és Suha Miklós között, az első helyet – ahogyan az első válogatón is – Horváth Gyula szerezte meg. A férfi kajakosok TA kategóriájában Bencze János, A-ban Juhász Tamás nyert, míg a többi versenyszámban egy-egy induló állt rajthoz.

„Nincs szükség szétlövésre, így egyértelmű a milánói csapat összeállítása. Amit kiemelnék: örömteli számunkra, hogy az Európa-bajnokságon ötödik, az első válogatót műtét miatt kihagyó Varga Katalin ismét rajthoz tudott állni és jó idővel nyert kategóriájában” – mondta Weisz Róbert, a szakág vezetője.

Teljes galéria megtekintése

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók