MEGHÍVÓ

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei és Miskolc Városi Kajak-Kenu Szövetség Közgyűlésének döntése értelmében 2016. évtől a megyei szövetség mellett a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület lesz a kajakos-kenus berkekben csak „Megyebajnokságnak” nevezett verseny szervezője, és egyben házigazdája is.

Kedves Versenyzők, Edzők, Sportbarátok!

Tiszaújváros, évekkel korábban ugyan, de több ízben volt már házigazdája nívós versenyeknek, példaként említhetjük a maratoni válogató versenyeket, a 80-as évek méltán népszerű nemzetközi viadalát a „Cseh-Magyar” néven emlegetett válogatottak közötti erőpróbát, vagy éppen a sokak számára csak „Olefin-Kupa” néven ismert versenyt.

A TKKSE csapatának feltett szándéka, hogy a kiváló Tisza-parti adottságokat újra kihasználva, hosszú távra tervezve, egy népszerű, jó hangulatú, és szerethető versenyt rendezzen.

A „Megyebajnokság” méltó rangjának visszaállításába vetett hitünk és ezen célunk megvalósításának első lépéseként megújult helyszínen a Tisza-szigeten, egy új és a nézők által is jól belátható versenypályán az Erőmű csatornán, pazar, és minden igényt kielégítő természeti környezetben,  szeretettel, és a Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesületre jellemző magas színvonalú rendezvénnyel várunk minden versenyzőt, edzőt, családtagot, szurkolót és sportági szimpatizánst május 28-án Tiszaújvárosban.

Mi így ünnepeljük a Magyar Kajak-Kenu Szövetség alapításának 75. évfordulóját, ha tehetitek, gyertek el Tiszaújvárosba, legyen ez a nap a gyerekek, a kajak-kenu sportág, és minden sportszerető ember közös ünnepe.

További információ:

Dr. Juhász Péter +36-20-219-3529

Sportbaráti üdvözlettel,

Tiszaújvárosi Kajak-Kenu és Sárkányhajó Egyesület

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók