Március 30-án, szombaton 15:00-kor búcsúztatjuk Sarlós Éva nénit a solymári temetőben

Ő volt az MKKSZ, sőt az egész sportág szíve-lelke és motorja, mindannyiunk “anyukája”, a fiatalabbaknak “nagymamája”

Gyászol a magyar kajak-kenu család. Pótolhatatlan veszteség érte a magyar kajak-kenut, amikor elhunyt Sarlós Bernátné, a sportág szeretett Éva nénije.

Közel 40 évet dolgozott a kajak-kenu közelében, eleinte versenybíróként, majd a BKKSZ irodavezetőjeként és a szövetség minősítőbírójaként tevékenykedett. 1992 óta volt tagja a leigazolási és átigazolás bizottságnak, évtizedekre visszamenőleg tudott minden adatot, minden eredményt, ismert mindenkit és ami a legfontosabb, a közösségünk minden tagja felé szeretettel fordult.

Elment a sportág örökös Éva nénije.

Isten nyugosztaljon!

Az NKM Szeged VE klubigazgatója, Petrovics Kálmán így búcsúzik Tőle.

„A köszönet és a szeretet – ha Éva nénire gondolunk, akkor ezek azok a szavak, amelyek először az eszünkbe jutnak. Köszönet mindazért a segítségért, felkészültségért, tudásért és gondoskodásért, amivel elhalmozott minket az elmúlt évtizedekben. Mindig számíthattunk a segítőkészségére és a tanácsaira. Csak a szeretetet kaptuk Tőle és bízom benne, hogy Ő is érezte a felé áradó szeretet a versenyzők, edzők és sportvezetők részéről. Minden tekintetben hiányozni fog a közösségünkből. Szerény egyénisége és mégis erős hatása a sportág felé a kajak-kenu társadalom nagyjai közé emeli Őt. A sors furcsa játéka, hogy a „kajak-kenu ablak” bevezetésével egy időben veszítettük el Éva nénit, de tudjuk, hogy soha nem lesz olyan informatikai rendszer, ami pótolhatja Őt!”

Sarlós Bernátné (1944-2019)

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók