Marcel Potocny: rajt Prágában!

Szlalom

Ma megkezdi szereplését Marcel Potocny a prágai szlalom Világkupán, amelyen 11 órakor rajtol. A férfi kajak egyesek versenyében 81 induló lesz és a mi versenyzőnk már a hét közepén begyűjtött egy önbizalom-növelő eredményt.

A prágai szlalom Világkupán ma megkezdi szereplését a magyar színekben induló Marcel Potocny, aki ha az első futamban a legjobb 30 között zár automatikusan a középdöntőbe kerül, ha nem, akkor még egy második futam vár rá, amelyből az első versenyző léphet még tovább.

„Új edzéslehetőségünk van. Most először kipróbálhattuk a futam pályáját, amelyet tegnap reggel tűztek. Úgy érzem, meglehetősen könnyű ez a pálya, ami azt jelenti, hogy kis különbségek lesznek a versenyzők között. A cél tehát hogy tiszta futamom legyen és elég gyors legyek” – mondta a versenyző, aki a hét közepén egy érdekes bemutatóversenyen is részt vett Prága központjában. Az úgynevezett Riverside cross viadalon a vízen szlalomozni kellett, ám a futam biatlon lövészettel volt kiegészítve és Marcel az előkelő harmadik helyet szerezte meg.

„Nagyon örültem ennek a harmadik helynek, ráadásul a mezőny legjobbjait hívták meg, így különösen büszke vagyok erre az eredményre.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók