Levelet kaptunk MOB-tól!

Gratuláció

Levelet kaptunk a Magyar Olimpiai Bizottságból. Kulcsár Krisztián elnök elismerését fejezte ki a magyar csapatnak a plovdivi Európa-bajnokságon nyújtott kiemelkedő teljesítményért.

Tisztelt Elnök Úr, kedves Gábor!
Szívből gratulálok a magyar kajak-kenu válogatott, plovdivi Európa-bajnokságon elért eredményeihez! Gratulálok a versenyzőknek, az edzőknek, a szakmai stábnak; továbbá a szövetségnek a tudatos, tervszerű munkájához.
A magyar kajak-kenusok ismét felültek Európa trónjára, újra megmutatták, hogy a legjobbak tudnak lenni. Öröm számomra, hogy a szemünk előtt nő fel egy újabb generáció, egyre több fiatal kerül a felnőtt elitbe, ami a sportág kiváló utánpótlás-nevelésének a hozadéka, ez igen biztató a tokiói olimpia előtt három esztendővel.
Tíz magyar arany-, 3 ezüst- és 3 bronzérem egyetlen kontinensviadalon. Ez egy igazán megsüvegelendő eredmény! És az pedig külön öröm, hogy a versenyzők öt aranyat olimpiai versenyszámban nyertek, s mindezzel hatvan olimpiai pontot gyűjtöttek.
Kívánom, hogy ez az Európa-bajnokság legyen szép felvezetése egy felejthetetlen augusztusi világbajnokságnak, Racicében az egész világnak mutassuk meg, hogy „itt vannak a magyarok, velünk számolni kell!”; a tokiói felkészülés fontos lépcsőfokaként pedig legyen egy eredményes sikersorozat kezdete.
Kérlek, gratulációmat tolmácsold a versenyzőknek és az őket felkészítő szakembereknek is!

Sportbaráti üdvözlettel

Kulcsár Krisztián

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók