Lendületes fejlődés, ígéretes jövő Dunavarsányban

A hétvégén tartotta második évzáróját a a Mekler László Ifjúsági, Turisztikai és Sport Egyesület, amely a jövőben a Merkapttal történt fúziónak köszönhetően Merkapt-Mekler ITSE néven szerepel majd.

A Dunavarsányi Petőfi Művelődési Házban tartotta évzáró ünnepségét a Mekler ITSE, amely az elmúlt egy esztendőben látványos fejlődésen ment keresztül. A fiatalos lendület három fiatal edzőnek köszönhető: Németh Szabolcs, Folláth Vivien és Kolozsvári Tamás lelkes munkája révén ma már nyolcvan gyerek jövőjét egyengeti a klub, ráadásul Besenyei Ádám és Fejes Nóra személyében két korosztályos válogatottal is büszkélkedhet a csapat. Több eredményes kajakos és kenus mellett őket is köszöntötték és díjazták a klub vezetői az évzárón.

„Egyre többen vagyunk és egyre jobb eredményeket tudunk felmutatni a gyerekeinkkel – büszkélkedett Németh Szabolcs, a szakosztály vezetője, akit a serdülő bajnokság után keresett fel a közös munka lehetőségének ötletével Szemán Róbert, a Merkapt Zrt. vezetője. – Robi elismeréssel szólt a munkánkról és megtetszett neki, ahogyan a közösségünket építjük, hogy nem csak a gyerekeket, de a szüleiket is bevonjuk a sportág vérkeringésébe. A győri maraton világbajnokságon ismét beszéltünk a közös munka lehetőségéről, és már papíron az ügyvéd előtt van a Merkapt-Mekler ITSE jövője. Most már nem csak utánpótlás csapata lesz a klubnak, de sárkányhajós egysége is, és persze hozzánk tartozik majd a maratoni világbajnok Kövér Márton is.”

A klub évzáró ünnepségén jelen volt Gergőné Varga Tünde, Dunavarsány polgármestere, Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára, Hüttner Csaba, az utánpótlás vezetőedzője is. Az eseményen a Metric Kajaknak köszönhetően két MK1-essel gazdagodott a klub, míg a Kayak-Canoe Sports Kft. G’Power lapátot adott át az egyesület vezetőinek.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók