Kovács Katalin „főmikulás” lett

Kovács Katalin lesz idén az egyik védnöke a Mikulásgyárnak, amely egy biatorbágyi outlet-centerben nyitotta meg első üzemét. Az ország legnagyobb téli karitatív akciója már most megkezdi munkáját.

Tavaly 500 millió forintnyi adomány érkezett a Mikulásgyárba. A jótékonysági akció idén azért indult el már október közepén, mert a szervezők saját, 2013-ban felállított rekordjukat is felül szeretnék múlni. A most megnyílt üzembe a háromszoros olimpiai bajnok kajakos vitte az első néhány játékot.

„Idén ünnepli 10. évfordulóját a Mikulásgyár. Tavaly 289 ezer családnak sikerült boldogabb ünnepeket szerezni – mondta Zsolnai Endre, az akció főszervezője.

Hogy idén is legalább ezt a számot elérjék, ehhez nyújt segítséget a  szintén 10. születésnapját ünneplő Premier Outlet Center. Mostantól december 5-ig minden hétvégén lehet vinni adományokat a bevásárló központban kijelölt helyre. Zsolnai Endre elmondta azt is, hogy a helyszínen December 6-tól  már minden nap várják a felajánlott játékokat, tartós élelmiszereket, könyveket, tisztálkodó szereket és jó állapotban lévő ruhákat.

Fotó: mikulasgyar.hu

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók