Koppány és a tapasztalatszerzés

Szlalom

Egyetlen magyar induló, Rácz Koppány szerepelt a dunacsúnyi ifjúsági szlalom világbajnokságon. A még serdülő korú versenyző szépen helyt állt a mezőnyben.

Dunacsúnyban zajlik az ifjúsági szlalom világbajnokság, amelyen Rácz Koppányért szoríthattunk. A Szlovéniában élő és készülő kajakos az első futamban az 51. helyet szerezte meg, a második felvonásban – amelyben az első futam legjobb 30 versenyzője már nem indult – a 28. lett.

„Koppány utolsó éves serdülő, vagyis idősebb korosztályban kellett helyt állnia, és szerintem ez a verseny kiváló lehetőség volt a tapasztalatszerzésre – mondta Storcz Botond szakág-vezető. – Fontos, hogy minél több versenylehetőséghez jusson ő is és Seprényi Sára is, aki a felnőtt női mezőnyben lépdel előre. Nemzetközi szinten nagyra értékelik azon törekvéseinket, hogy szeretnénk a szlalom szakágban is jelen lenni, éppen ezért ismét meghívást kaptunk a Talent programba. Koppány és Sára a franciaországi világbajnokság előtt két hét felkészítő táborban vehet majd részt Pauban.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók