Konzorciumi ülést tartott a Közép-Magyarországi régió

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség székházában a konzorciumvezető, MKKSZ invitálására konzorciumi taggyűlésen vettek részt a Bejárható Magyarország Program keretében a Közép-Magyarország régióban megvalósuló vízitúra-megállóhely hálózat konzorciumának tagjai. A találkozón szó esett a projekt fejlesztési időszak ütemtervéről, s arról az interaktív felületről is, amely a jövőben segíti a túrázókat a programtervezésben.

Konzorciumi taggyűlést tartott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a Bejárható Magyarország programban szereplő Közép-Magyarországi régió vízitúra-megállóhely hálózatának kialakítását célzó konzorcium tagjainak. Nyikos András, a projekt vezetője tájékoztatta a tagokat az előkészítési szakasz közös feladatairól, a tervezés ütemezéséről, amelyben a konzorciumvezető mindvégig segítségére lesz majd a tagoknak. A  konzorcium három új taggal bővülhet, hiszen nagy valószínűséggel Vác, Leányfalu és Szigetszentmiklós is bekapcsolódik majd a fejlesztésekbe.

„A megbeszélésen a tervezési szakaszról esett szó, a konzorcium tagjainak június 30-ig kell előkészíteni a beruházásokat, addig kell benyújtani a közbeszerzésekkel kapcsolatos dokumentációkat. Ezen időszak alatt folyamatos lehetőség nyílik a Magyar Kajak-Kenu Szövetséggel a műszaki tartalommal kapcsolatos egyeztetésekre” – mondta Nyikos András, aki felhívta a tagok figyelmét arra, hogy március 31-től már elérhető lesz a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által létrehozott interaktív felület béta verziója (viziturapont.hu), amely segíti a vízitúrázni vágyókat programjaik és úti céljaik megtervezésében.

„A honlap előkészítése a végső fázisánál tart, ez lesz a legfontosabb kommunikációs csatorna az egész vízitúra hálózat számára, éppen ezért a honlap létrehozása érdekében komoly erőforrásokat mozgatott meg az MKKSZ” – tette hozzá a projekt vezetője.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók