Kijelölték az EYOF-csapatot

EYOF

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége hétfőn elfogadta a július 23. és 29. között megrendezendő győri Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon induló magyar csapat névsorát. Eszerint négy kajakos és két kenus versenyző szerepelhet az Aranyparton.

Négy kajakos, Keresztes Kristóf, Opavszky Márk, Rendessy Eszter és Szellák Szabina, valamint két kenus Horváth Benedek és Molnár Csenge képviselheti a magyar színeket a július végi győri EYOF-on – erről döntött hétfőn délután a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége.

„A hétvégi EYOF-válogató alapján kialakult a csapat névsora, amelyet hétfőn jóváhagyott a szövetség elnöksége – mondta Dónusz Éva utánpótlás szövetségi kapitány. – Nagy lehetőség ez a verseny fiataljaink számára, akik nem csak egy színvonalas regattán mérhetik fel tudásukat, de saját bőrükön érezhetik majd az olimpiai hangulatot, hazai közönség előtt élhetik át egy világverseny atmoszféráját. A fiatalok számára a döntős szereplést tűztük ki célként, de természetesen érmes reményeink is lesznek majd Győrben.”

Dónusz Éva kijelölte a tartalék versenyzőket is. Kiss Ádám, Vajda Bence Ferenc, Csikós Zsóka és Kőhalmi Emese, valamint Hodován Dávid és Aczél Nóra Betti került még csapatba.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók