Ismét lesz medencés verseny az Aquaworldben

Február 7-én immáron 4. alkalommal rendezi meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a hagyományos téli medencés versenyét, az AQUAWORLD Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupát. A látványos vízi show-n több szakággal is megismerkedhetnek majd az érdeklődők.

Az előző évek sikerei után a Magyar Kajak-Kenu Szövetség ismét megrendezi az AQUAWORLD Kajak-ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupát. Kajak-ergométeren a felnőtt férfiaknál 1000 és 200 méteren, az ifjúságiaknál 1000 méteren rendeznek versenyt, a felnőtt és ifjúsági nők 500 méteren mérhetik össze tudásukat (nevezni január 30-ig lehet). A medencés sárkányhajós kupán 16 meghívott csapat vesz részt, az egységek négy csoportra bontva vívnak egymással körmérkőzést, majd a továbbjutók egyenes kieséses rendszerben versengenek tovább.

Az eseményen az ergométeres és sárkányhajó versenyeken kívül a szervezők bemutatókkal is várják majd az érdeklődőket, akik a gyakorlatban is kipróbálhatják a sportág különböző szakágait, megismerkedhetnek a kajakozás alapfogásaival.

Az esemény versenykiírása itt érhető el:

Versenykiiras Ergometer 2015
Versenykiiras Medences Sarkany Aquaworld 2015
Ergometer Bajn Nev Lap 2015

 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók