Indul a Száraz November

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség is csatlakozik a Száraz November programhoz, amelynek lényege, hogy egy hónapig megvonjuk magunktól az alkoholt.

„Kreatív mentál-fitness az élethosszon át tartó örömért, a magasabb életminőségért és a generációkon átívelő jó hírnévért” – hirdeti a Száraz Novembert a Kék Pont Alapítvány, amellyel az MKKSZ több éve kapcsolatban áll, jelenleg mind országos válogatott szinten, mind régiós szinten az utánpótlás korosztályokban tart felvilágosító előadásokat a tiltott élvezeti szerek, drogok, alkohol és dohánytermékek fogyasztásával kapcsolatosan.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség fontosnak tartja, hogy versenyzőink tisztában legyenek a felsoroltak civil életre és sportpályafutásra gyakorolt káros hatásaival, élettani és jogi következményeivel, ezért csatlakozik a programhoz.

A Kék Pont Alapítvány szerint a Száraz November célja a mértékletesség erényének és az öngondozás gyakorlatának elmélyítése az alkohol iránti sóvárgásban megtalált tanulságok által. Fontos cél a testi és lelki megújulás, az önismeret fokozása, a vágyak megregulázása, valamint az italozás okozta problémák korai felismerése.

Az eseményhez a Facebookon itt lehet csatlakozni.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók