II. Séra Miklós Kajak-Kenu Jégkorong Bajnokság

Séra Miklós bajnokság

A téli alapozó időszakban egy kis időre le kényszerülünk a vízről és nem hódolhatunk szeretett sportágunknak. Viszont sokan közülünk a felkészülési időszakban előszeretettel látogatják a jégpályákat és kergetik a korongot. Séra Miki bácsi mester edzőnk ezt a kergetőzést próbálta meg jégkorongozáshoz hasonló mozgássá varázsolni a kajak-kenus társadalomban. Hála neki ma már számos jelenlegi és volt sportolónk élvezheti hobbi szinten ezt a csapatjátékot.

A tavalyi évhez hasonlóan szeretnénk mindenkit meginvitálni egy kajak-kenus jégkorong bajnokságra, ahol megemlékezünk Miki bácsiról és az alapozó időszak vége felé eltöltünk egy kellemes délutánt együtt akár nézőként akár csapatként a tornán. 

Szeretnénk tisztelegni egy gálamérkőzéssel a szapporói hősök és kajak-kenus olimpikonok részvételével Miki bácsi, a kedves nézők és a nevezett csapatok előtt. Amely a selejtezők után és az elődöntők, döntő előtt kerül megrendezésre.

A hidegtől nem kell félni a büfé nyitva áll, meleg teával, forralt borral vár benneteket, valamint pereccel vagy retró zsíros kenyérrel csillapíthatjátok éhségeteket!

A nézőknek a belépés díjtalan!

Versenykiírás: 

Időpont: 2019. 02. 10. (vasárnap) 15:30 kezdettel,

Gálamérkőzés: 19:00 órától

Helyszín: 1044 Budapest Megyeri út 13.

Mérkőzések hossza: 2 x 5 perc (szünet 1 perc),

Csapatok: 5+2 fő (csakis igazolt kajak-kenus versenyzői múlttal lehet pályára lépni és nem lehet tagja a csapatnak aktív jégkorongos játékos az OB I, II, III. osztályban és korábbi jégkorongos múlttal rendelkező játékos, aki U14-es korosztályban vagy a felett játszott),

Csapatok száma: összesen 10 csapat indulására van lehetőség,

Nevezési díj: 40.000 Ft/csapat, 

Nevezések leadása: laszlo.foltan@mkksz.hu e-mail címen lehetséges, (csapatnév, névsor)

Nevezési határidő: 2019. január 21. 

Nevezési díj befizetése: A nevezési határidő végéig, személyesen az MKKSZ székházában (1138. Budapest, Latorca u. 2.) vagy utalással.

Kapcsolat: Foltán László, +36704226249, laszlo.foltan@mkksz.hu

Egyéb tudnivaló: Kapus nincsen, kiskapura, illetve lefordított kapura játszunk, lesszabály van, tilos felszabadítás van. Hivatalos bíró vezeti a meccseket. Orvosi ügyelet van. A selejtezőket kispályán az elődöntőt döntőt nagypályán játszuk. Nevezések leadásával vállaljátok a nevezési díj befizetését. Egymás testi épségére fokozottan figyeljünk.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók