Futótábor volt Vinyén

Csapatépítő futótábort rendeztek a hétvégén a Felső Duna – Észak-nyugat magyarországi régió kölyök korosztályának Vinyén.

A táborra meghirdetett 42 hely gyorsan betelt, érkeztek sportolók Győrből, Körmendről, Lábatlanból, Nyergesújfaluról, Oroszlányból, Tatáról és Törökbálintról.  A tábor célja elsősorban a csapatépítés, élményszerzés volt, így nem volt eredményelvárás a jelentkezések során, a szervezők igyekeztek azoknak is lehetőséget biztosítani, akik eddig nem vettek részt hasonló táborokban.

Pénteken a kora délutáni futóedzés után ismerkedős játékon vettek részt a gyerekeknek, majd a vacsorát követően Kammerer Zoltán olimpiai bajnokot faggatták a gyerekek a mini kajakban töltött évekről, borulásokról, első versenyekről, olimpiai aranyakról.

Szombat délelőtt egy 14 kilométeres túrát tett a csapat a csodálatos Cuha-Völgyben, délután pedig játékokkal tarkított futóedzésen vettek részt a gyerekek, amit egy futóverseny zárt. A versenyt Almási Lili (Tatai Hódy) és Schwarz Jani (Graboplast Győr) nyerte meg. A vacsorát követően ismét csapatépítő játékot rendeztek a gyerekeknek, a résztvevők Nasa túlélőjátékát oldották meg.

Vasárnap délelőtt még egy 8 kilométeres futás volt a program, majd az ebédet követően élményekkel gazdagodva, jókedvvel tértek haza a gyerekek.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók