Évzárót tartott a RÖMI KKSK is

A hétvégi eseményen a klub sportolói megünnepelték a nemzetközi versenyeken szerzett érmeket és a magyar bajnoki szereplést is.

Kilenc Európa-bajnoki cím mellett tovább 14 érmet szereztek nemzeti csapatként a szegedi Eb-n a klub sárkányhajósai és az idei klubvilágbajnokságon is nyertek egy arany- és egy ezüstérmet. A RÖMI KKSK idén is simán győzött az ötfordulós magyar bajnokságon, miután rövidtávon, hosszútávon és így az összetettben is ez a klub szerepelt a legeredményesebben.

Az idei sikereket a szombati évzárón ünnepelték, ahol őzből készült pörkölt és idősebb Foltán Lászlónak köszönhetően májas lecsó volt a menü.

“Büszkék vagyunk rá, hogy 2006 óta minden olyan világversenyről, ahol rajthoz álltunk, tudtunk aranyérmet hazahozni. Töretlen akarattal készülünk a jövő évi atlantai világbajnokságra, annak ellenére, hogy ez a túra komoly anyagi kiadást jelent a sportolóinknak. Idén az utolsó akciónk a szokásos december 30-i Margitsziget-kör futás lesz, amit egy termálfürdőzéssel zárunk” – mondta Reményi “Römi” Péter, a klub névadó csapatkapitánya.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók