Elmarad a szeptember 9-i MOL Balaton-átevezés

Az időjárás ismét közbeszólt, a szeptember 9-re meghirdetett MOL Balaton-átevezés a szombatra jósolt erős szélviszonyok miatt elmarad. A terveinkből azonban nem engedünk: 2018-ban „kisütjük” nektek az egyedülálló versenyt és a lángost is!

Ami késik, nem múlik! Mindössze egy esztendőt kell várni arra, hogy vízre tehessük, tehessétek hajóitokat, az outriggereket, a SUP-okat, a sárkányokat, kajakokat és kenukat a Balaton-átevezésen. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján és a Balatoni Vízirendészet javaslatára ugyanis a verseny szervezőbizottsága úgy határozott: nem rendezi meg a szeptember 9-re tervezett Fonyód és Badacsony között zajló MOL Balaton-átevezést. Az időjárási előrejelzések alapján szombaton a térségben erős szél várható, amely nem teszi lehetővé a verseny biztonságos lebonyolítását. Az esemény tehát most hétvégén elmarad, a már befizetett nevezési díjak visszafizetésre kerülnek.

Bízunk benne, hogy sem az egyedülálló kihívásról, sem a remek vízi kalandról és a friss lángosról sem mondtatok le, s jövőre minél nagyobb létszámban találkozunk majd a fonyódi rajtnál.

További információt a www.balatonatevezes.hu weboldalon olvashattok.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók