Elbúcsúztatták Györe Attilát

Megtartotta évzáró ünnepségét a Csepeli Kajak-Kenu Egyesület. Az ünnepség keretében búcsúztatták el a pályafutását befejező maratoni kenust, Györe Attilát.

Bár az aranykorát az 1996-os és 2000-es olimpia idején, vagyis a Kolonics György, Horváth Csaba, Kőbán Rita, Vereckei Ákos fémjelezte korszakokban élte a nagy hagyományokkal rendelkező klub, az értékek nem múltak el nyomtalanul, jelenleg is a legsikeresebb szakosztályok között lehet számon tartani a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületet, amely idén is több világbajnoki érmest (Kiss Tamás, Moldován Milán) tudhatott soraiban.

A Ludasi Róbert által irányított klub azonban nem csak eredményességével mutat példát, egyedülálló az a közösség, amely az elmúlt években kialakult a csapatnál.

– Ludasi Róbert a szakmai munka mellett nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy látványos fejlődésen menjen keresztül a vízitelep. Jó lemenni Csepelre, ahol mindenki, a gyerekek, a szülők, Márti a büfés magáénak érzi a klubot, úgy tekintenek az egyesületre, mint a második otthonukra – mesélte Csabai Edvin szakmai igazgató. – Jó látni, hogy maximálisan odafigyelnek a gyerekekre, az edzések mellett tanulószoba is működik a vízitelepen, ha valaki elakad a tanulmányaiban, a házi feladatával van szakképzett segítség, ami egyáltalán nem elhanyagolható dolog.”

A csepeli évzárón megható búcsúnak is szemtanúi lehettek a jelenlévők, most búcsúztatták el maratoni világbajnok kenusunkat, Györe Attilát, aki tavaly fejezte be aktív pályafutását.

– Hosszú éveket húztunk le egymás mellett, pályafutásom legtöbb nagy sikerét neki köszönhettem. Hogy mitől volt jó a mi párosunk? Mert maximális bizalommal, tisztelettel voltunk egymás iránt. Gyökszi stabil pont volt az életemben, személyében a világ legjobb maratoni kenu kormányosától köszöntünk el” – tette hozzá a szakmai igazgató.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók