Egy éjjel a Városligetben

Óriási sikert aratott a Magyar Kajak-Kenu Szövetség helyszíne szombat éjjel a Mozgás Éjszakáján. Rengetegen szerették volna kipróbálni a sárkányhajót, de nagy sláger volt a túrakenu és kajak is, sőt akadtak olyanok is, akik a kajakpóló csapat hajóit tesztelték le.

Hajnali négyig adták egymásnak a hajókat és a lapátokat a kajak-kenu sport iránt érdeklődők a Mozgás Éjszakáján. Akadtak olyanok is, akik már délután hat órakor jelentkeztek a regisztrációra, hiszen az elsők között szerették volna kipróbálni a sárkányhajózást a városligeti Csónakázó tavon. Sok volt az érdeklődő a kajakokra és a kenukra is, sőt a kajakpóló csapat bemutatója után volt, aki azonnal beleszerelmesedett ebbe a sportágba, és a fiúk természetesen átengedték a hajóikat az érdeklődőknek.

“Ismét nagyon jó hangulatú, pörgős volt az éjszaka. Amikor már a külsős helyszíneken csökkent a látogatottság, a mi helyszínünkre még akkor is kígyózó sorokban érkeztek az érdeklődők. A legtöbben éjfél és hajnali kettő között jöttek evezni, és mi örömmel mutattuk meg mindenki számára a sportágunkat. Még a korábbi profi bokszoló, Kótai Misi is benézett hozzánk, és bár nem evezett, a dobolást elvállalta az egyik sárkányhajóban” – mondta Patyi Melinda, a szövetség szakmai koordinátora.

Teljes galéria megtekintése

 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók