Dől majd a tévéből a kajak-kenu

Kiváló hírekkel szolgálhatunk a kajak-kenu szerelmeseinek, ugyanis a 2020-as olimpiáig az Eurosporton láthatóak lesznek a legnagyobb nemzetközi versenyek.

A Nemzetközi Kajak-Kenu Szövetség kétéves szerződést kötött a világ egyik legnagyobb európai sportcsatornájával. A megegyezés értelmében 2019-ben és 2020-ban a gyorsasági és szlalom Világkupák, valamint az olimpiai kvalifikációs versenyek (így a szegedi gyorsasági világbajnokság is) képernyőre kerül az Eurosporton.

A Magyarországon is rengeteg háztartásban fogható sportcsatorna közvetíti majd a tokiói olimpiát, ezért is tartja fontosnak, hogy minél több olimpiai sportág versenyeit adja élőben az ötkarikás játékok előtt.

„A szerződés része annak a hároméves tervnek, amelynek keretében felépítjük az olimpiai közvetítéseket. Nézőink így

megismerkedhetnek a sportág jelenlegi legnagyobb csillagaival,

és azokkal a feltörekvő reménységekkel, akik majd Tokióban is szárnyalhatnak” – mondta Laurent Prud’homme az Eurosport képviseletében.

Az ICF főtitkára, Simon Toulson is elégedetten nyilatkozott a szerződés megkötése után. „Nagyon boldogok vagyunk, hogy kiáll mellettünk egy ilyen kiváló sportcsatorna, amelynek neve garancia arra, hogy magas szinten lesz promótálva a sportágunk.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók