Díjat kapott a Szabó, Kozák páros a Story Gálán

díj!

Idén 18. alkalommal vonultak végig a vörös szőnyegen a hazai hírességek a Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó gálán.

Várkonyi Andrea és Fördős Zé, az est házigazdái konferálták fel a Pataki Ági fotómodell-filmproducer, Miklósa Erika operaénekesnő, Kovács Ági olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó, Cserhalmi György, a nemzet színésze és a Rózsa György televíziós személyiség alkotta zsűri díjazottjait.

A televíziós személyiségnek járó Érték-díjat Nagy György kapta,a kitüntetéssel több évtizedes pályafutását honorálták. Pély Barna a zenészkategória győztese lett, az év legemlékezetesebb filmjéért járó elismerést pedig az Ernelláék Farkaséknál alkotói, Hajdu Szabolcs és családja vehették át. Tóth Ildikót mint kimagasló színművészt díjazta a zsűri, sikeres sportolóink közül pedig idén a Kozák Danuta-Szabó Gabriella olimpiai bajnok kajak párosnak jutott az elismerés.

Az Ötcsillag-díjakat ezúttal is a Story magazin olvasóinak szavazatai alapján a lap főszerkesztője, Kolossváry Balázs adta át.Majka az Év műsorvezetője cím győztese lett, a TV2-n futó Sztárban Sztár pedig az év produkciója.

Színésznőként a Barátok közt szereplője, Gubík Ági hódította meg a közönséget, az év leglegje pedig az RTL Klub heti dramedysorozata, a Válótársak lett.

A Story kedvence díjat Liptai Claudia kapta, aki videoüzenetben köszönte meg rajongói bizalmát. Rendhagyó módon az Év Különdíját is átnyújtották az ország legnépszerűbb énekes-dalszerzőjének, Demjén Ferencnek.

Forrás: origo.hu

 

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók