Boldog születésnapot, Simi!

Ünnep

Ma ünnepli 60. születésnapját Simon Miklós. Sportágunk „Simije” több olimpiai bajnoki győzelemhez is köthető, hiszen utánpótlásedzőként az ő kezei között nőtt fel Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Paksy Tímea és Benedek Dalma. Jelenleg pedig Kárász Anna és Vad Ninetta felkészítéséért felel. Köszöntsük hát a mosolygós, örökké energikus trénert, méghozzá a lányok üzeneteivel!

„Mintha csak tegnap lett volna, hogy a 45. szülinapodat ünnepeltük Sabaudiában… Azok azért izgalmas évek voltak: nyolc kamaszlányt kellett megtanítanod mindenre és még ott voltak a nagyok is! Hihetetlen szuperhős vagy, hogy egy napot sem öregszel ennyi csaj mellett! Ugyanaz a pörgés, ugyanaz az elszántság! Isten éltessen, nagyon sok boldogságot és álmot, amit megvalósíthatsz!

(Szabó Gabriella)

 

„Simi, Te nyughatatlan ember vagy, aki mindig 100 fokon ég. Még hosszú lángolást kívánok!!!”

(Kozák Danuta)

„Hogy miért kedveltelek annyira, Simi? Szakmailag azért, mert nem csak utasításokat adtál, hanem mindent el is magyaráztál, hogy mit, miért csinálunk. Nagyon sokat tanultam tőled, mind a kajakozás technikai részéről, mind edzéselméletből. Emberileg pedig nagyszerű, őszinte, odaadó, törődő, jó humorú és kedves ember vagy! Boldog születésnapot kívánok!

(Paksy Tímea)

 

„Drága Simi!

Második apukám voltál,

a küzdenitudásra Te tanítottál.

Soha nem bántál kesztyűs kézzel velem,

de legszebb éveimet Neked köszönhetem.

Mi mást kívánhatnék: irány Tokió!

S legyen még sok ilyen kerek évforduló!

Boldog születésnapot!”

(Benedek Dalma)

 

„Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak. Bízom benne, hogy ez az év is olyan lesz, ami igazán számítani fog és emlékezetes marad.”

(Vad Ninetta)

„Kedves Simi! 60. születésnapod alkalmából kívánok neked sok boldogságot, és hogy teljesüljenek a még valóra nem vált álmaid! Remélem a közös utunk során sikerül valamennyit megvalósítani!”

(Kárász Anna)

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók