Boldog születésnapot, Simi!

Ma ünnepli 60. születésnapját Simon Miklós. Sportágunk „Simije” több olimpiai bajnoki győzelemhez is köthető, hiszen utánpótlásedzőként az ő kezei között nőtt fel Kozák Danuta, Szabó Gabriella, Paksy Tímea és Benedek Dalma. Jelenleg pedig Kárász Anna és Vad Ninetta felkészítéséért felel. Köszöntsük hát a mosolygós, örökké energikus trénert, méghozzá a lányok üzeneteivel!

Ünnep
Hír

„Mintha csak tegnap lett volna, hogy a 45. szülinapodat ünnepeltük Sabaudiában… Azok azért izgalmas évek voltak: nyolc kamaszlányt kellett megtanítanod mindenre és még ott voltak a nagyok is! Hihetetlen szuperhős vagy, hogy egy napot sem öregszel ennyi csaj mellett! Ugyanaz a pörgés, ugyanaz az elszántság! Isten éltessen, nagyon sok boldogságot és álmot, amit megvalósíthatsz!

(Szabó Gabriella)

 

„Simi, Te nyughatatlan ember vagy, aki mindig 100 fokon ég. Még hosszú lángolást kívánok!!!”

(Kozák Danuta)

„Hogy miért kedveltelek annyira, Simi? Szakmailag azért, mert nem csak utasításokat adtál, hanem mindent el is magyaráztál, hogy mit, miért csinálunk. Nagyon sokat tanultam tőled, mind a kajakozás technikai részéről, mind edzéselméletből. Emberileg pedig nagyszerű, őszinte, odaadó, törődő, jó humorú és kedves ember vagy! Boldog születésnapot kívánok!

(Paksy Tímea)

 

„Drága Simi!

Második apukám voltál,

a küzdenitudásra Te tanítottál.

Soha nem bántál kesztyűs kézzel velem,

de legszebb éveimet Neked köszönhetem.

Mi mást kívánhatnék: irány Tokió!

S legyen még sok ilyen kerek évforduló!

Boldog születésnapot!”

(Benedek Dalma)

 

„Ne csak az éveidet számold, hanem úgy élj, hogy az éveid számítsanak. Bízom benne, hogy ez az év is olyan lesz, ami igazán számítani fog és emlékezetes marad.”

(Vad Ninetta)

„Kedves Simi! 60. születésnapod alkalmából kívánok neked sok boldogságot, és hogy teljesüljenek a még valóra nem vált álmaid! Remélem a közös utunk során sikerül valamennyit megvalósítani!”

(Kárász Anna)

Évzárót tartott a RÖMI KKSK is

A hétvégi eseményen a klub sportolói megünnepelték a nemzetközi versenyeken szerzett érmeket és a magyar bajnoki szereplést is.

Hír

Kilenc Európa-bajnoki cím mellett tovább 14 érmet szereztek nemzeti csapatként a szegedi Eb-n a klub sárkányhajósai és az idei klubvilágbajnokságon is nyertek egy arany- és egy ezüstérmet. A RÖMI KKSK idén is simán győzött az ötfordulós magyar bajnokságon, miután rövidtávon, hosszútávon és így az összetettben is ez a klub szerepelt a legeredményesebben.

Az idei sikereket a szombati évzárón ünnepelték, ahol őzből készült pörkölt és idősebb Foltán Lászlónak köszönhetően májas lecsó volt a menü.

“Büszkék vagyunk rá, hogy 2006 óta minden olyan világversenyről, ahol rajthoz álltunk, tudtunk aranyérmet hazahozni. Töretlen akarattal készülünk a jövő évi atlantai világbajnokságra, annak ellenére, hogy ez a túra komoly anyagi kiadást jelent a sportolóinknak. Idén az utolsó akciónk a szokásos december 30-i Margitsziget-kör futás lesz, amit egy termálfürdőzéssel zárunk” – mondta Reményi “Römi” Péter, a klub névadó csapatkapitánya.

Kortalan Kortárs Kozmannal

Decemberben egy éves a nagy sikerű Kortalan Kortárs című előadássorozat, ami valódi összművészeti élményt nyújt. Az előadások során Fodor Annamária, Herczeg Adrienn és Járó Zsuzsa színésznők kortárs magyar szövegeket visznek színpadra. Minden előadást csak egyetlen egyszer adnak elő a művészek, majd az est témájáról a kétszeres olimpiai bronzérmes, világ és Európa-bajnok Kozmann Györggyel beszélgetnek a színpadon.

Hír

A vasárnapi előadás témája, “Az első”. A művészek esszéket, novellákat, tárcákat mondanak, énekelnek, sírnak és nevetnek, miközben a képzőművészet, a film és a zene is megjelenik a színpadon. A színésznők az est második felében pedig Szily Nórával beszélgetnek és együtt járják körül az előadás témáját az est vendégével, aki ezúttal a korábbi kiváló kenus, Kozmann György lesz.

Az előadás december 17-én, vasárnap 19.30-kor kezdődik a Mozsár Műhelyben. Jegyrendelés itt.