Almási Nándorral készül Lakatos Zsanett

Új utak

Új edzővel készül az elkövetkező idényre, no és a tokiói olimpiára Lakatos Zsanett. A kiváló kenus Almási Nándorral folytatja a munkát.

„Hogy miért döntöttem a váltás mellett? Mert szerettem volna csapatban edzeni. Hubik Andrással is jó volt együtt dolgozni, de igényeltem a társaságot, a csoportot, mert négy esztendőt nehéz egyedül végigcsinálni” – mesélte Lakatos Zsanett, aki nemrégiben döntött úgy, hogy a Magyarországra visszatérő Almási Nándorral fut neki az elkövetkező olimpiai ciklusnak.

„A döntésemet hosszabb gondolkodás előzte meg, természetesen kikértem Hubik András véleményét is, és arra jutottam, hogy mivel négy éves ciklusra tervezek mindenképpen olyan edzőt szeretnék magam mellé, akiben megbízok, aki jó edző és jó ember is egyben. Almának nagy tapasztalata van, illetve sok eredményes versenyzőt készített már fel, s juttatott el a csúcsig – folytatta a versenyző, aki a Lucz testvérekkel, az elmúlt szezonban már meglepetést okozó Dórival és Noémival edz együtt, ám mint elárulta: hamarosan újabb társ érkezik a csapathoz.

„Az edzéseink nagyon változatosak, van, hogy Homoki Tamás lánycsapatával tréningezünk, de beiktatunk trx-es edzéseket is a Victory Fitnessben, amelyeket ifjabb Foltán László tart. Úgy érzem, Alma már most sokat segített, az úszásnál, a futásnál, no és a kondiban is. Szeretem benne, hogy nem csak sima edző, hanem emberileg is odafigyel ránk, tudja, hogy szükségem van arra, hogy jól érezzem magam az edzéseken, és amit csinálok, szeretetből tegyem – magyarázta Lakatos Zsanett, aki a maraton világbajnokságot követően pihenőre vonult, s november elsejével vetette bele magát a munkába. Hogy kenus társa nincs a csoportban, nem igazán zavarja, ettől függetlenül a párost nem engedi el. És azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy Takács Kincsővel egyszer még ismét egy párt alkotnak. Hogy mi a legfontosabb célja?

„Amióta megszületett a nemzetközi szövetség döntése a női kenuval kapcsolatban, egyetlen cél lebeg a szemem előtt: Tokió.”

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók