“Aki nem tud ellazulni, az nem tud megfeszülni sem!”

Számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az Egyesült Arab Emírségek az új abu-dzabi edzőtábor közelében, megfáradt kajakosoknak és kenusoknak.

Őszre már több csapat is lefoglalta a maga időpontját a kajak.hu, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, az Enjoy The Sun és a Noukhada Adventure Company összefogásával létrejött abu-dzabi edzőtáborban, amely ideális körülményeket kínál a felkészülésre. A több hetes monoton edzés mellett azonban néha szükség van a kikapcsolódásra is. Szerencsére az Egyesült Arab Emirátusok, a világ egyik legdinamikusabban fejlődő országaként erre is kiváló lehetőségeket nyújt.

A tábor helyszínén, a Yas Islanden található például a Formula 1-es versenypálya, amely nem csak futamok idején látogatható, hiszen hetente egyszer minden érdeklődőt beengednek, hogy körbejárják vagy éppen körbefussák az aszfaltcsíkot. Így tettek Kati néni kajakosai is, akik tavaszi táboruk során rendkívül élvezték ezt a kivételes lehetőséget.

A pálya mellett van a Ferrari World, mely a világ legnagyobb tematikus parkjaként villámgyors hullámvasutakkal várja az odalátogatókat.

A Ferrari World mögött a világ legnagyobb bevásárlóközpontja épül, amely rengeteg lehetőséget kínál a szórakozásra, vele szemben pedig egy óriási csúszdapark, a Yas Waterworld várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Abu-Dzabitól mindössze negyven kilométerre található Dubai városa, ahol a híres és lenyűgöző luxus-felhőkarcolók találhatóak. Vagy gondoljunk csak a nem kevesebb, mint 21 milliárd dollárból megépített Pálma-szigetre.

Partnerünk, az Enjoy The Sun ezen felül pedig látványos sivatagi túrát is szervez, melynek keretében terepjárókkal szelhetik át az érdeklődők a dűnék világát, hogy egy sivatagi táborban ismerjék meg a helyi hagyományokat.

További információk a www.trainingcampinuae.com weboldalon találhatóak, illetve bármilyen kérdésre választ kaphattok az info@trainingcampinuae.com e-mail címen.

Fotó: facebook

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók