A sárkányok bevették Vásárosnaményt

A hétvégén Vásárosnaményt is bevették a sárkányok. A helyi önkormányzat, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, valamint a most alakult Vásárosnaményi SE kajak-kenu szakosztályának közös versenye nagy sikert aratott.

Először rendeztek sárkányhajó versenyt Vásárosnaményban, de a hangulat és a visszajelzések alapján nem ez lesz az utolsó viadal. Huszonkét egység állt rajthoz a szombati eseményen, a nyári szünet ellenére négy iskola is csapatot állított ki és nem csak a városi cégek küzdöttek meg egymással, a környékbeli önkormányzatok dolgozói is kihívták Vásárosnamény önkormányzatát, amelyben a polgármester, Fílep Sándor is hajóba szállt.

Az eseményen megjelent Ughy Imre régiós sportágfejlesztési megbízott is, aki a helyszínen segítette az új egyesület toborzó munkáját.

A települések versenyét a Gemzsei Gladiátorok nyerték meg, míg a cégek versenyének döntőjében az AGROIL-K volt a legjobb.

 

Végeredmény. Általános iskolák: 1. Vásárosnamény DSE úszó csapata, 2. Záhony általános iskola. Középiskolák: 1. Rákóczisok, 2. Beregi sárkányok. Települések: 1. Gemzsei Gladiátorok, 2. Záhony önkormányzat, 3. Tuzséri Százcsapás. Cégek: 1. AGROIL-K, 2. Vörös Meteor Vásárosnamény, 3. Eötvös Hajó

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók