A Magyar Kajak-Kenu Szövetség leendő hagyományőrzőt keres

Mesterek, Seniorok, figyelem! Az MKKSZ leendő hagyományőrzőt keres Balogh Anikó mellé betanulásra, - majd később, megbízás alapján - a munka folytatására.

2007 – től napjainkig a hagyományőrző által nagy mennyiségű adat, ismeret, kép került föl a Szövetség számítógépére. Az eddigi anyagokból már több kiállításra is sor került, például az MKKSZ megalakulásának 70., majd 75. évfordulóján.  Honlapunkra nagyon sok archivált ismeretet, képet töltöttünk már föl, de még nagyon sok anyag vár közre bocsátásra. Szeretnénk, ha ez a munka tovább folytatódna!

Ideális esetben a leendő munkatárs a Mesterek vagy a senior versenyzők köréből kerülhetne ki, aki ismeri a sportágat, van némi személyi ismeretsége az edzők, versenyzők, munkatársak körében, és érez magában érdeklődést, elhivatottságot. Szükségesek számítógép használói ismeretek (írás, levelezés) a többit a betanulás során itt elsajátíthatja. Szükséges továbbá, hogy elvégzett tevékenységéről számlát tudjon adni.

A tevékenység szerteágazó! Főként az évről-évre, folyamatosan, valamennyi szakágunkban keletkező versenyeredmények pontos feljegyzésén, a statisztikák folyamatos vezetésén és az érmes versenyzők képeinek folyamatos gyűjtésén és archiválásán alapul.

Időnként különféle célokra és különféle kérelmezőktől érkező adat- és kép szolgáltatási igényeknek kell megfelelni. Figyelemmel kell kísérni nagyobb nemzetközi versenyek évfordulóit, az 50 éven felüliek születésnapjait, az elhunytak sírjainak koszorúzási alkalmait, esetleges segély kérelmeket, stb.

Érdeklődni, jelentkezni lehet mobil telefonon Balogh Anikónál a 36 20 355 25 18-as számon.

Ajánlott cikkeink

Kajak-Kenu & Szabadidő
Partnerek & Támogatók